Sobotní zápas krajského přeboru mužů v kopané skončil jednoznačnou výhrou favorita.

TJ Sokol Lhota – FC Rokycany 0:4 (0:3).

Proti zápasu s Mýtem chyběli domácím dva hráči základní sestavy. Kapitán Zbyněk Černý a zkušený Martin Varga. Začátek utkání byl ze strany hostů nervózní, ale uklidnění přišlo už ve 14. minutě, když se střelecky prosadil Pavel Aubrecht. Druhou branku přidal o jedenáct minut později Procházka, kterému asistoval Veselý. Ani třetí branka na sebe nedala dlouho čekat. Tentokrát se proti brankáři Bőhmovi prosadil Debellis a po třiceti minutách hry svítil na ukazateli výsledek 0:3. Tento stav vydržel až do přestávky.

Zdroj: Deník / Redakce

Ve druhé části Rokycanští značně polevili a domácí borci začali vystrkovat růžky. Jenže přes všechnu jejich snahu se z branky radoval opět hostující tým. Čtvrtý gól do sítě Lhoty přidal v 53. minutě Sadílek. O tři minuty později došlo na hromadné střídání. V domácí sestavě nahradil Šindelka s Langerem dvojici Kohout, Kotrnoch a u hostů přišel na trávník Vileta místo Veselého.

S přibývajícím časem se hra domácích přiostřila a ve vzájemných soubojích se hodně jiskřilo. Hlavní sudí Duda počastoval hráče žlutým napomenutím v poměru 2:3. Naštěstí se všechny osobní souboje obešly bez vážnějšího zranění, i když například Ineman dohrával utkání s velkým sebezapřením. Domácí v druhé části hry sice zahrávali řadu standardních situací, ale všechny jejich pokusy končily mimo nebo u brankáře Špirocha, který si připsal na konto vychytanou nulu.

Sestava Rokycan: Špiroch – Papáček (76. Pliml), Hereit, Sadílek, Veselý (56. Vileta), Lukáš Aubrecht, Pavel Aubrecht, Ženíšek, Debellis (71. Laubr), Ineman.

V sobotu: Rokycany čeká další utkání na půdě soupeře. Na hřiště Rapidu Plzeň, který v minulém kole nečekaně porazil Slavoj Mýto 2:1, se vypraví v sobotu 13. dubna. Zápas začíná už ve 14:30 hodin.

FC Rokycany - SK Klatovy 1:1 (PK 4:5)
Starší dorostenci FC doma zaváhali