Díky koeficientu za získané body byli na druhém místě právě borci TJ Sokol. Předstihli o pár setinek zálohu SK Petřín a pikantní je, že právě tohoto soupeře si pozvali k přípravnému měření sil!

Radnice – SK Petřín B 0:4 (0:2). Pro domácí až příliš krutý výsledek, neboť zahodili několik jasných šancí. Inkasovali ve 20. minutě po střele Klicha a vzápětí se o druhý zásah postaral Ježek. Radničtí zbraně nesložili, jenže Kroc nenapodobil dalekonosnou ranou reprezentanta Schicka, Huttr nastřelil tyč, a pak se znovu neprosadil David Kroc, který by rád přestoupil z Rokycan.

Ve druhém dějství to zkoušel Mulač padajícím listem, ale pokus skončil nad břevnem. Ve zničujícím vedru zvyšovali Plzeňané na 0:3 Škardou a krátce na to jejich projektily orazítkovaly tyč i břevno radnické svatyně. Cíl našla až v posledních vteřinách Šteflova dorážka.

Brankář Matěj Kovář
Angličané řeší Součka. Hledali jeho slabiny, prozradil český gólman Manchesteru

Sestava Radnic: Volák (Kőrner), Rýdl, Brož, Kroc, Huttr, M. Krč, Habr, Polášek, Pavel Aubrecht, Lukáš Aubrecht, Fencl (střídali Seget, Esterka, Paleček, Mulač).

Před 80 diváky rozhodoval Zbyněk Bíba.

Další program TJ Sokol: kádr má nyní přestávku do 8. července, kdy odstartuje mohutnou ofenzivu před startem prestižní soutěže. Hned 9. 7. se mají Radnice utkat s Chotíkovem, ale nad zápasem s budoucím protivníkem v přeboru visí otazník.