Sportovní redaktoři Deníku znovu připravili pro čtenáře v každém kraji napříč celým Českem jedinečný produkt - přílohu Fotbalový podzim. V příloze se dozvíte vše podstatné o vašich místních klubech, jejichž fotbalisté se po dlouhé pauze těší opět na zelené pažity.

V příloze, která vyjde jako součást Sportovního deníku v pondělí 17. srpna, najdete o informace, které si jinde nepřečtete. Nechybí kompletní podzimní los, rozhovory, perličky, zajímavosti a vše o přestupech, které se během koronavirové pauzy udály.

Přílohu je navíc možné získat i elektronicky jako bonus. Stačí si objednat digitální předplatné Deníku. Nyní navíc v mimořádné akci za 1 korunu na celý měsíc! Stačí kliknout ZDE.

Zdroj: Redakce

„Fanoušci ve městech i menších obcích po celém Česku se nemohou dočkat, až se zase zajdou podívat na své kamarády, zafandit jim a dát si u toho pivo, klobásku, bramborák či jinou dobrotu. A také naši sporťáci v lokálních redakcích Deníku se těší, až se znovu rozjedou na velké i malé stadiony a budou fotit, točit videa a popisovat v novinách i na našich webech, co se na hřištích dělo,“ říká Petr Koděra, který je v Deníku zodpovědný za sportovní zpravodajství.

V příloze se navíc dozvíte, jak vyhrát originální dres české fotbalové reprezentace, sud piva Gambrinus, sázenky společnosti Fortuna v hodnotě až pět tisíc korun a také poukaz na vysílání internetové televize Lepší.TV v hodnotě 2 500 korun. Stačí se zapojit do naší tipovací soutěže Tip liga Deníku, kde se tipují výsledky nižších fotbalových soutěží. Vše o soutěži najdete ZDE.

Tak nezapomeňte: už v pondělí 17. srpna! Příloha Fotbalový podzim 2020 jako součást vašeho Deníku na stáncích.