Medlov - Všechovice 1:2 (0:0) Pen: 6:7

Střetnutí sousedů z čela tabulky viděli diváci v Medlově. Na Uničovsko zavítaly Všechovice a na první gól se čekalo až do druhého poločasu. V 52. minutě se trefil Hrabovský, Medlov ale našel brzy gólovou odpověď. Další šance úspěch neslavily, a tak následoval dlouhý penaltový rozstřel, na jehož konci mohli slavit hosté z Všechovic.

Zdroj: Youtube

Lutín - Velké Losiny 3:1 (2:1)

O první příčku v tabulce se i po 19. kole dělí s Jeseníkem fotbalisté Lutínu. V domácím utkání si Sigma poradila s Velkými Losinami. Lutín vedl od 26. minuty, po samostatné akci ale hosté brzy srovnali. Před přestávkou udeřili modří ze standardní situace a výhru už nepustili. Z několika dalších šancí domácích se ujalo zakončení ze 63. minuty, kdy na konečných 3:1 upravil výsledek Tomáš Los.

Zdroj: Youtube

Dolany - Opatovice 2:3 (0:1) Pen: 3:4

Dobrou pozici pro zisk tří bodů měli na hřišti Dolan u Olomouce fotbalisté Opatovic. Jenže dvougólové vedení čtvrt hodiny před koncem hostům nestačilo, domácí celek stihl v závěrečných deseti minutách dvěma slepenými góly srovnat stav. Utkání tak musely rozsoudit pokutové kopy, v nich se lépe dařilo hostujícím střelcům i gólmanovi a dva body putovaly do Opatovic.

Zdroj: Youtube

Černovír - 1. HFK Olomouc B 3:1 (2:1)

Olomoucké derby mezi Černovírem a béčkem 1. HFK nabídlo souboj celků ze spodní části tabulky krajského přeboru. O pohledné akce ale nebyla nouze a z lepšího začátku důležitého utkání se mohli těšit domácí fanoušci Slovanu Černovír. Jejich oblíbenci vedli ve 23. minutě 2:0, hosté ještě do přestávky korigovali jednou trefou. Čtvrt hodiny před koncem ale viděl po druhé žluté kartě červenou holický Schmidt a Černovír mohl klidněji doputovat k vítězství.

Zdroj: Youtube

Litovel - Zábřeh 1:0 (0:0)

Cennou výhru vybojovali na domácím hřišti hráči Litovle v zápase se Zábřehem. Proti Sulku se podařilo Litovelským udržet čisté konto a rozhodující trefu obstaral v 57. minutě Svatopluk Bohanos.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Želatovice 4:0 (1:0)

Roli favorita potvrdili na vlastním trávníku fotbalisté Jeseníku v utkání se Želatovicemi. Hosté z Přerovska Jeseník příliš neohrozili, po prvním poločase ale prohrávali jen o gól. Druhá polovina byla pro příznivce jesenických barev mnohem příjemnější, domácí se prosadili třikrát a jasným vítězstvím potvrdili svou pozici na čele tabulky krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Šternberk 1:2 (1:1)

Dobrý vstup do zápasu zažili na hřišti Mohelnice hráči ze Šternberku. Po půlhodině hry dal první gól utkání hostující Zifčák, jenže krátce před poločasovou pauzou domácí srovnali. Šternberští byli i ve druhém dějství nebezpečnější a  nakonec se mohli radovat z rozhodující trefy v 59. minutě.

Zdroj: Youtube