Lístky na nedělní utkání jsou stále ještě v prodeji. „Jdeme do finále,“ prohlásil v předzápasovém rozhovoru Pavel Horváth, asistent trenéra Michala Bílka.

„Hráli jsme o to, abychom si vytvořili dobrou pozici pro nadstavbu, to se nám povedlo. Teď záleží, jak zvládneme posledních pět zápasů, máme to dobře rozehrané,“ pokračoval asistent Viktorie.

Prvním soupeřem v nadstavbě o titul bude Slovácko, které už viktoriáni v této sezoně dvakrát porazili. Vždy to bylo 2:1. Ale to už je teď zapomenuto, v neděli odpoledne čeká oba celky nový zápas. „Ale můžeme se zpětně podívat na průběh vzájemných zápasů a vyhodnotit si, v čem se nám dařilo méně či více,“ popisoval Pavel Horváth a připomněl kvality soupeře, který je v tabulce čtvrtý, třináct bodů za Plzní.

Lukáš Hejda děkuje fanouškům po vítězném utkání v Mladé Boleslavi. A potlesk si zaslouží i viktoriáni za to, jak zvládli základní část FORTUNA:LIGY. Zítra vstoupí domácím zápasem se Slováckem do finále o titul.
Cítím z mančaftu hlad po úspěchu, hlásí kapitán plzeňských fotbalistů Hejda

„Slovácko hraje dobře, i proto je ve finálové skupině a hraje o poháry. Zaslouží si velkou pozornost,“ upozornil bývalý vynikající fotbalista, který v pátek oslavil 47. narozeniny. A vítězství nad Slováckem by samozřejmě bylo tím nejlepším dárkem.

„Věříme, že se zase dobře připravíme a povede se nám Slovácko porazit i potřetí,“ doplnil Pavel Horváth.

Chybět budou dlouhodobě zranění Kaša s Pachlopníkem, naopak po trestu se může vrátit Řezník. Stejně je na tom Sadílek ze Slovácka a chytat může Nguyen, který minule s Libercem stál kvůli dohodě klubů. 

Gólová hlavička Milana Havla ze středečního zápasu v Mladé Boleslavi (2:0).
Čekají nás krásné zápasy, těší se viktorián Havel na finále o titul