Poprvé také budou k vidění nejčerstvější viktoriánské posily: stoper Tijani z Beninu a brazilský záložník Cadu, kteří se v pondělí zapojili do přípravy. Od středy už budou s týmem trénovat také čeští reprezentanti (Staněk, Havel, Kalvach), ale ti do utkání s Karlovými Vary ještě nejspíš nezasáhnou.

„Živý přenos z utkání v Touškově na náš YouTube kanál neplánujeme, nicméně jej chystáme na následující dva zápasy se Slovanem Bratislava a Táborskem,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík směrem k dalším přípravným zápasům.

30. kolo KPM: TJ Sokol Lhota (žlutí) - Slavia Vejprnice 1:4.
ANKETA DENÍKU: Zvolte nejlepšího hráče 30. kola krajského přeboru fotbalistů

Vstupenky se budou prodávat jen na místě za jednotnou cenu 50 korun. Děti do 15 let mají vstupné zdarma, stejně jako všichni majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2022/2023 nebo karet FCVP od ČSOB a rovněž majitelé VIP karet.

Pokud permanentku ještě nemáte, stále si ji můžete zakoupit ve Viktoria shopu. Její držitelé budou mít volný vstup i na 2. předkolo Ligy mistrů.

Fotbalisté plzeňské Viktorie vstoupili do letní přípravy sobotním vítězstvím v Žákavě, kde porazili divizní Klatovy 6:0.