S napětím očekávaný los se konal v pondělním podvečeru. Rokycansko bylo zastoupeno hned třemi týmy a soupeři jsou z kategorie těch náročných. Ovšem na výběr toho moc nebylo…

Slavoj Mýto-Rozvadov, dnes v 18 hodin (odveta u německých hranic v neděli večer). Po nepovedeném jaru se Slavoj probojoval alespoň do nadstavby. Rozdá si to s bývalým účastníkem krajského přeboru, který však v předminulé sezoně kvůli financím po podzimu odstoupil. Přihlásil se pak do 1. B třídy a počínal si zde srdnatě. Nestačil jen na vítězné Nýřany.

Mýtští se musí dnes před domácím publikem řídit pohárovými normami. Tedy pokud možno neinkasovat a vyhrát minimálně o dva góly.

Raková-Město Touškov, dnes v 18 hodin (odveta v sobotu od 10.30). Také protivník Sokola pamatuje mnohem veselejší období mezi krajskou elitou. Část kádru se pak ale rozutekla a seveřané po rozpačitém účinkování v 1. A třídě dostali ještě jednu šanci.

Rakovští mají starosti s notně oslabeným kádrem. Zranění přibývají, Burda je v trestu, a tak Sokol musí do vrcholu sezony vložit srdíčko.

Plasy-Mirošov, dnes v 18 hodin (odveta na hřišti FC v sobotu od 17 hodin). O motivaci svých hvězd se naopak nemusejí bát fanoušci Mirošova. Korunní princ okresního přeboru po fantastickém jaru (39 bodů ze třinácti utkání) vystrašil i vítězný Hrádek. Vyrazí odpoledne na sever a prohrát zde nechce.

Další menu: o krajský přebor si to rozdají dvojice Nepomuk-Horní Bříza a Luby versus Bolevec.

Zbývající střetnutí o 1. A třídu obstarají sousedé z Plzně-jihu. Žákava bojuje se Spáleným Poříčím (vzdušnou čarou pět kilometrů).

Na 1. B třídu je kromě zápasu Plasy-FC Mirošov ještě jedna vstupenka. Zakoupí si ji určitě tým z Domažlicka buď Krchleby nebo záloha Holýšova.