Čechie Příkosice FK Nepomuk 2:5 (1:2). První část byla poměrně vyrovnaná. V 5. minutě pálil těsně vedle pravé tyče domácí Prchlík. Při protiútoku zlikvidoval Protivínský slibnou šanci hostů. Skóre zápasu otevřel ve 14. minutě nepomucký Rous. Protivínský sice jeho střelu tečoval rukavicemi, ale míč přesto skončil v bráně. Po rozehrání utekl na druhé straně mladičký Bendl a střelou z úhlu zkušeně vyrovnal na 1:1.

Ve 22. minutě pálil z hranice šestnáctky těsně vedle tyče Hodaň. Hosté se podruhé prosadili ve 29. minutě. Protivínský vyboxoval střelu do výšky. K padajícímu míči se jako první dostal Voráček a rozjásal věrné příznivce. Ve 30. minutě po Rousově faulu na Ulbrika poslal Spěváček na branku krásnou točenou přízemní střelu z přímého kopu. Nepomucký brankář Baroch ji ale se štěstím chytil. V následující minutě Rous fauloval Kotnauera, jenže Prchlík mířil vysoko nad bránu.

Ve 37. minutě hosté poprvé střídali, odcházejícího Zajíce nahradil Váňa. Závěr poločasu patřil domácím. Přes všechnu snahu se jim znovu vyrovnat nepodařilo.

V druhé části hry zvýšili hosté rychlou brankou Voráčka na 1:3 a dostali se tím do herní pohody. Na rozdíl od domácích, kteří byli nuceni otevřít hru. Přišlo první střídání, trenér Pleticha vyměnil Vlčka za Ulbrika.

Další studená sprcha přišla v 66. minutě, kdy po rohovém kopu zvýšil hlavou na 1:4 Rous, který podstřelil příkosického gólmana. O dvě minuty později zatloukl Rous poslední hřebíček do příkosické rakve, když se znovu trefil po zahrávání standardní situace a zvýšil na 1:5. V 72. minutě hosté střídali, autora hattricku nahradil v poli Kalabza. O minutu později utekl Bendl nepomucké obraně, nahrál před bránu volnému Kotnauerovi, a ten upravil skóre na konečných 2:5. Následovalo další střídání, Marka nahradil Gosza.