Ovšem jen pro někoho, neboť okresní soutěže mužů a žáků byly už ve čtvrtečním odpoledni sporotvně–technickou komisí zrušeny. Podívejme se na aktuální výsledky.

Divize dorostenců: začneme tím nejlepším. Oslabený kádr FC Rokycany zdolal v kategorii starších chlapců Motorlet Praha B 4:2 po poločase 1:1. Nováček je tak stále na špici!
Také mladší dorost FC vyhrál, a to 1:0.

Krajský přebor mužů: celek FC Rokycany podlehl Chrástu v jeho nedobytné pevnosti 0:1. Branku inkasoval v závěru poločasu od bombera Bezdičky a ani mohutný tlak ve druhém dějství změnu stavu nepřinesl. Navíc se borci z Husových sadů netrefili do odlišného oblečení od soupeře (zejména stulpen), takže asi musí počítat s postihem. Ještě smutnější je informace o zranění Pytlíka a vypadá to na dlouhé léčení.

1. B třída mužů: Příkosice naplnily roli favorita a vyhrály v Černicích 3:1 (2:1). Do černého se na krásném hřišti v sousedství hypermarketu trefili Luděk Jandoš, Vlastimil Nový a Martin Novák. Čechie si tak upevnila vedení ve skupině C a v sobotu ji čeká derby s Rakovou!

Krajská soutěž dorostu: v Hrádku byl trávník ve výtečném stavu a mladíci TJ zde v sobotu ráno podlehli rezervě Rokycan 1:5

Krajská soutěž žáků: výlet Strašic do Boru u Tachova skončil nezdarem. Spartak prohrál 0:2.