Není-li uvedeno jinak, výkop je stanoven na čtrnáctou hodinu.

Divize mužů: oba celky z Rokycanska mají před sebou poslední vystoupení před svými fanoušky. Rokycany dnes odpoledne hostí Tatran Sedlčany. Soupeř je v tabulce devátý, ale na FC má ztrátu pouze čtyř bodů.

Zítra po obědě si na své přijdou v Mýtě, kam přijede Čížová. Jižané se také nachází v našlapaném středu tabulky, takže Slavoj nečeká nic lehkého.

1. A třída: ani Radnice to nebudou mít v neděli po obědě jednoduché. Při absenci několika hráčů přivítají nebezpečnou Žákavu.

Rezerva Rokycan se ve stejnou chvíli střetne s TJ Luby. Bývalým účastníkem krajského přeboru, ale domácí mají motivaci ve formě udržení první pozice!

1. B třída: fotbalisté Raková mají za sebou dvě vysoké porážky a napravit to můžou dnes proti hostům ze Slovanu Plzeň.

Zítra je na pořadu další okresní derby, do Příkosic dorazí záloha Mýta. Zbiroh bude chtít naplno uspět ve svém areálu s Kozolupy.

Do Trnové se chystá početná skupina fanoušků Volduch. Podpoří své miláčky proti Třemošné.

Česká liga dorostu: Rokycany zítra ráno vyrazí k zápasům do Tábora.

Česká liga žen: děvčata z Hrádku se s podzimem rozloučí zítra ve svém areálu s Mladou Boleslaví. Papírově by mělo být střetnutí s tabulkovým sousedem vyrovnané.

Krajský přebor žáků: naděje Rokycan a Lub předběhnou své mužské kolegy. S tím rozdílem, že se hraje dnes dopoledne v obci u Klatov.

Krajská soutěž žáků: Strašice přivítají dnes od čtrnácti hodin Město Touškov.