Republikový a krajský fotbal pokračuje v kategorii mužů až od 17. hodiny. S ohledem na hokejové přenosy z Prahy i Ostravy to není takový problém, ale je škoda, že část fanoušků zůstane v sobotu u televizní obrazovky kvůli plzeňské Viktorii.

Divize mužů

Dnes v 17 hodin FC Rokycany přivítá Slavoj Český Krumlov. Jihočeši po nevýrazných sezonách šlapou a patří jim aktuálně páté místo. Rokycany se musí vyrovnat se střeleckou mizérií. Třiadvacet branek na kontě je nejméně mezi 16 týmy skupiny A… Minule v Sušici z toho byl jediný zásah z pokutového kopu.

Krajský přebor

Záloha FC Rokycany si polepšila nečekanou výhrou v Chotíkově. Jenže zítra od 17 hodin ji čekají v domácím prostředí rozjeté Vejprnice. Společně s Dynamem ZČE jde o nejkvalitnější celky soutěže a vizitku poslali seveřané ve formě desetibrankové kanonády s Rozvadovem.

1. A třída

Slavoj Mýto zapomněl přes týden na výraznou prohru 0:3 v Nepomuku a chuť si hodlá spravit v neděli od 17 hodin se Staňkovem.

1. B třída

Dnes v 17 hodin: na území okresu lze fandit nováčkovi z Volduch, za nímž dorazí poslední Chrást.

Pořádajícím klubem budou i Radnice v důležitém střetnutí s Dynamem ZČE B a TJ Hrádek válčí o existenční body s Kralovicemi.

Do Tlučné se podívají borci Čechie Příkosice. Pod Radyní ve Starém Plzenci nastupuje sestupem ohrožené Mýto B a Zbiroh se proběhne po trávníku v Kaznějově.

Zítra v 17 hodin: lídr skupiny C z Rakové se rozjede do Plas.

Divize žen

TJ Hrádek má blízko k prvenství ve skupině D. Zítra od 14.30 hodin si ale musí dát doma pozor na nebezpečnou Blatnou.