Slavoj Mýto – SK Zbraslav 2:1 (1:0). Na Letnou dorazil účastník účastník 1. A třídy. První náznak šance měl hostující Mandlík, ale obrana byla na místě. Reakcí byla akce po ose Szedmák, Skopový a gólman Činovec se potil. Aktivní protivník zahrozil Koťátkem, ale ke konci poločasu přece jen inkasoval. Po rozehrání od vlastní branky Tomáš Zajíček našel Skopového a jeho centr uklidil do sítě Szedmák.

V úvodu druhé půle Havel vyzval ke skórování Štycha, ale jeho hlavička skončila vedle svatyně Zbraslavi. Ovšem v 56. minutě Petr Zajíček poslal přesný pas Rešetárovi, který nedal gólmanovi šanci a bylo to 2:0. nebezpečná byla i hlavička Abrta, jenže od 72. minuty hosté vývoj zápasu zdramatizovali. Trestný kop obránci tečovali za záda bezmocného Vilda a bylo to jen o gól. Právě brankář Slavoje se vyznamenal v 80. minutě, kdy zneškodnil vyloženou šanci Dvořáka.

Na opačné straně stadionu střílel Martin Brož po narážečce s T. Hatinou vedle pravé tyče.

Mýto: Vild, – Tomáš Zajíček (46. Štych), Abrt, Havel, Brož (80. Anténe), Petr Zajíček, M. Brož, Skopový (67. Lupáč), Szedmák, Rešetár, Hereit (46. Hatina), připraven Matouš.

Trenér Vašica, vedoucí Basl. Hrálo se bez karet a přihlíželo 100 diváků.

Ilustrační foto
Ruleta mistrovského fotbalu se roztočí v pátek na stadionu FC