Opět s absencí rozhodčích na několika zápasech, neboť početní stav sudích je kritický. V minulém kole si komise půjčila jednoho arbitra ze sousedního Berounska. Zde jsou výsledky a podrobnosti k osmému kolu.

Líšná – Kakejcov 3:1 (2:1). Právě starší sudí ze středních Čech dorazil na hřiště vedoucího mužstva soutěže a chválili ho i poražení!

V sedmé minutě otevřel skóre domácí Štěpnička, ale Slavia srovnala Kopou o pět minut později. Pospíšil znovu rozjásal domácí fanoušky ve 22. minutě a pojistku přidal Drahovzal po hodině hry.

Strašice B – Holoubkov B 0:2 (0:1). Záloha Spartaku neprožívá šťastné období a bylo to znát i tentokrát. Po čtvrthodině hry z úhlu pálil přesně Wohlrath a hosté si zkušeně náskok hlídali. V 77. minutě pak Rada přidal druhou branku TJ.

Břasy – Lhota pod Radčem 5:1 (2:0). Šlágr kola, neboť keramici nemohou být s účastí v nejnižší třídě spokojení a soupeř od Radče prožívá po krizi trochu veselejší období.

Už ve druhé minutě pálil do černého Lukač a před odchodem do kabin se prosadil Kuzmenko. Tentýž hráč přidal po obrátce třetí gól, aby na 4:0 upravil skóre Průcha. Kuzmenko dovršil hattrick v 84. minutě. To už byli domácí jen v devíti lidech, neboť dva provinilci museli předčasně do sprch. O čestný úspěch hostů se pár vteřin před koncem postaral Pohorelský.

Zbiroh B – Příkosice B 7:2 (5:0). Záloha TJ Město byla při chuti a zejména v prvním poločase řádila. Dvakrát se trefili Václav Hrabák a Lukeš, jednou zkušený Stanislav Jaroš. Právě tento hráč se prosadil i při příchodu z kabin a Čechie pak ožila po trefách Vlčka i Kapouna. Poslední slovo měl ale domácí Mašek.

Cheznovice B – Dobřív B 1:2 (1:2). Rudolf Pražský zajistil domácím vedení, jenže před poločasovým oddychem vyrovnával Nguyen Duc Thang a ve 45. minutě rozhodl Švejda.

Závěr podzimu: sobota od 14.30.

Všechna družstva chtějí večer slavit, takže se hraje výlučně dnes odpoledne: Kakejcov – Cheznovice B, Holoubkov B – Břasy, Dobřív B – Strašice B, Zbiroh B – Líšná a Lhota – Příkosice B.