Rokycany Sušice 5:0

Od začátku zápasu to bylo velmi pohledné utkání, ve kterém se snažila obě mužstva hrát útočně. Byli to ale pouze Rokycanští, kterým se dařilo dostávat se do šancí po chybách soupeře a následně je i proměňovat.

Poločas: 2:0. Branky: 12. Vaníček, 21. Černý, 47. Heller, 66. Koukal, 73. Cibulka. Rozhodčí: Berka. ŽK: 2:2. Diváci: 150.

Rokycany: Vild Hereit, Procházka, Vaníček, Spěváček (77. Kroc), P. Aubrecht, L. Aubrecht (67. Cibulka), Rusňák, Koukal (85. Pfeifer), Černý, Heller (82. Prokop). Trenér: Pavel Aubrecht.

Sušice: Gill Fuchs (75. Skrbek), Kodýdek, Melka, Kysilka, Skála, Hrach, Budil (58. Halas), Szedmák, Kočí (80. Farták), Vrhel. Trenér: Jan Staněk.

Cheb Tachov 4:2

Hosté sice po první půli vedli, ale druhou polovinu zápas Tachovští zcela nezvládli a znovu tak museli skousnout hořkost porážky.

„Předvedli jsme velmi špatný výkon. Domácím vyhovovalo, že hráli tentokrát na menším hřišti, kde mohli uplatňovat svoji důraznější hru. My jsme se naopak snažili soupeře přemoci fotbalově, což se nám ale v těchto podmínkách vymstilo," hodnotil výkon Tachova asistent trenéra Pavel Hobza.

Více v pondělním vydání Rokycanského deníku.