Fotbaloví chlapi FC Rokycany cestovali v minulém kole soutěží za protivníky. Vraceli se s hubeným ziskem jednoho bodu.

Senco Doubravka – FC Rokycany 2:1 (2:0). Na předměstí Plzně nevyšel našim zástupcům první poločas. Už v desáté minutě otevřel skóre Roubal a ve 37. tentýž hráč zvyšoval na 2:0. O přestávce se kabina FC třásla a do druhé půle vyběhl ´úplně´ jiný rokycanský celek. Hýřil aktivitou a Senco se s výjimkou pár brejkových situací jen bránilo. Až v 76. minutě našel Jan Procházka recept na defenzivu domácích. Přes obrovský tlak v závěru zůstal stav nezměněný.

Rokycany zůstaly na 23 bodech, ovšem sbírku chtějí rozšířit v sobotu od 14 hodin s Tatranem Sedlčany.

Slavoj Žihle – FC Rokycany B 1:1, penalty 5:4. Na nehostinný sever vyrážel lídr nekompletní (časová kolize s prvním týmem i dorostem). Přesto se už ve 13. minutě ujal vedení, když míč do vlastní sítě poslal exrokycanský Brož.

Po změně stran záloha FC držela nejtěsnější náskok do 70. minuty, v níž srovnával střídající Kunt. Po výsledku 1:1 tudíž následovala penaltová loterie a v ní zaváhal jeden z exekutorů FC.

Sestava FC Rokycany B: Wohlmuth, Drábek, Bouše (58. Radošovský), Lev, Kužma, Varga, Stejskal (75. Kulle), Laubr (69. Vašíček), Klír (63. Huňáček), Chmelíř, Pliml.

Rokycany B zůstaly společně s Petřínem B na špici a v neděli od 14 hodin je v Husových sadech čeká náročné utkání se Startem Luby.

Ve veselské malotřídce se včera kluci a děvčata učili normálně. Bylo mezi nimi osazenstvo třetí třídy pod dohledem ředitelky Dany Pavlovské. Foto Deník/Václav Havránek
Ve Veselé zvonilo ráno 38 školákům