Přebor kraje

FC Rokycany - Přeštice, sobota 22.9. v 16.30, rozhoduje Liškutín

Náš jediný zástupce na tom není příliš dobře. Jednak bodově a pak ani s ohledem na situaci v kádru. K zástupu zraněných přibudou možná Mraček a Schveinert.“ Přitom musíme jižany porazit, abychom se vyhnuli existenčním starostem,“ upozorňuje náš spolupracovník Pavel Grimm. K dispozici by mohl být Kozler a také dorostenci, i když budou mít za sebou ranní divizní duel. Situace ovšem komplikuje odjezd rezervy k těžkému zápasu do Radnic.

1.A TŘÍDA

Chlumčany - Zbiroh, sobota v 16.30 - Nováček si lépe počíná venku, ovšem se soupeřem, který kopával divizi, to bude mít složité.

Mýto - Nepomuk, neděle v 16.30 - Další konfrontace s týmem z Plzně-jihu. Slavoj potřebuje body jako sůl, ale s aspirantem na postup do přeboru ho čeká náročná šichta.

1.B TŘÍDA

Příkosice - Plasy, sobota v 16.30 - Lahůdka skupiny C, v níž jde o první místo. Soupeři dosud neprohráli a nechme se překvapit, jak si nažhavená Čechie před svými příznivci povede. Komise rozhodčích nasadila tři sudí (hlavním je Marx z Berouna) i delegáta svazu (Líbal z Prahy)!

Raková - Spálené Poříčí, neděle v 16.30 - Nováček si zatím vede nadmíru dobře a věří si i proti zkušeným jižanům. Patnáct kilometrů vzdálený soupeř loni hrál na Klatovsku, ale požádal o přeřazení.