Kromě posily v brance Jana Vilda se rezerva FC Rokycany potýkala v minulém kole krajského přeboru s řadou omluv. Trenéru Horváthovi chyběli vyloučený Jedlička, zranění Blecha a Abrt. V sestavě ani mezi náhradníky tentokrát nebyl s výjimkou gólmana další hráč z divizního kádru.

FC Rokycany Start Luby 1:0 (1:0). Zápas od prvních minut nenabídl žádnou velkou parádu. Držení míče byla relativně vyrovnané, ale žádný z týmů ho nedokázal udržet na svých kopačkách dlouho. Rokycanským zatrnulo, když se v 15. minutě zranil Jan Sefzig. Domácí chvíli hráli v početním oslabení a v 19. minutě střídal Burket. Na lavičce FC zůstal už jen jeden hráč na střídání. Ve 27. minutě měly Luby první a vlastně jedinou slibnou šanci. Vild se štěstím vyškrábl střelu špičkami prstů. Ve 31. minutě po faulu na Jakuba Kořínka zahrával Pfeifer volný přímý kop. Brankář Kalaš sice vyrazil míč směřující do šibenice, ale na hlavičku Krále byl krátký. Rokycany vedly 1:0. O tři minuty později střílel Pfeifer od hranice šestnáctky těsně vedle tyče. Nezáživný fotbal pokračoval do konce prvního poločasu. Až v poslední minutě si šanci vypracovali Rokycanští. Křikava posadil na zem Křížka a přihrál přes pokutové území volnému Jakubu Kořínkovi. Ten zkusil Kalaše překonat střelou z těžkého úhlu.

Také ve druhém poločase si milovníci kombinační hry nepřišli na své. Hru charakterizovaly nakopávané míče přes obranu v podání hostů a chaotické útoky v podání domácích a spousta nepřesných přihrávek na obou stranách. Zmrzlí diváci se už další branky nedočkali.

Sestava Rokycan B: Vild -- Trnka, Šafář, Jiří Kořínek, Ondřej Havlíček, Václav Tobrman, Jakub Kořínek, Král, Křikava (82. Škarda), Pfeifer, Sefzig (19. Burket).