Ve fotbalovém okresním přeboru se po letech potkali sousedé. Mirošov hostil první celek Příkosic a bylo to derby jako řemen!

Mirošov Příkosice 3:1. Jako první se radovali hosté. Ve 25. minutě jim zajistil vedení Nový. Mirošovští to nezabalili a v závěru první půle skóre otočili. Na 1:1 srovnal Křižánek a před odchodem do kabin se trefil Starinský.

Bývalý účastník krajského přeboru a 1. B třídy nechtěl po domácím zaváhání s Rakovou B ztratit další body. Příkosičtí měli herně navrch, jenže bez efektu. V cestě za vyrovnáním jim stál nerovný terén nebo výborný Beránek mezi tyčemi mirošovské svatyně. V 86. minutě bylo zhruba 120 diváků svědky rozluštění výsledkové tajenky. Zkušený Jan Šimonovský pálil přesně a domácí se radovali z cenných bodů.

FC Mirošov: Beránek, Špetka, Jiří Bezděk, Šmatlák, Patrik Bezděk, Křižánek, Martinec (79. Bernard), Štverák, Šimonovský, Starinský, Shorný (57. Skala).

Čechie Příkosice: Vaník, Kohout, Jelínek (57. Gosza), Hrubý, Čada, Komanec (81. Běle), Pražák, Nový, Lukeš, Šefl, Voříšek.