V úterý 15. ledna odstartují chlapi Slavoje přípravu na odvetnou polovinu krajského přeboru a 1. B třídy. Kádr obou družstev se zítra sejde ve Sladovně a vždy ve čtvrtek od 19 do 20.30 hodin má zajištěnou plochu s umělým povrchem v Rokycanech. Pokud svatý Petr dovolí, chtějí muži i na přírodní trávník v areálu na Letné.

Seriál přátelských utkání začne 26. ledna v hlavním městě s Motorletem. Následuje 2. února zápas s SK Slaný (elitní tým středočeského přeboru) v Berouně a 9. února pohárové derby s Radnicemi ve Zruči.

Od 14. do 17. února absolvuje celek soustředění v Sedlici u Blatné (s možností přípravného střetnutí) a na 24. února jsou domluvené Volduchy (místo bude upřesněné). Opět v Berouně se Mýto potká 3. března s SK Hřebeč a 16. 3. je v diáři zaškrtnutá Tlustice.

První mužstvo Slavoje nadále povedou Zbyněk Drozda s Pavlem Tichým a trenérem gólmanů Josefem Peleškou. Vedoucím je Jan Basl.

Domažlický gólman to na rokycanském ledě neměl jednoduché. Nakonec tahal ze své svatyně deset puků. Zítra vyrukují muži HK na Rebely z Nejdku.
Hokejisté HK smetli Domažlice. Zítra od 18.30 je čeká Nejdek