Slavoj Mýto B-TJ Volduchy 2:2 (0:1), na pokutové kopy 6:5. Před výkopem si policejními pouty spojení novomanželé Michal a Petra Veverkovi zastříleli ze značky pokutového kopu na zavěšené měšce s utajeným obnosem peněz. Pak už trávník patřil aktérům dramatického měření sil. Hned v úvodu mohl otevřít skóre Chmelík, ale nepochodil a platilo okřídlené rčení nedáš-dostaneš. V osmé minutě si po nedorozumění dal vlastní branku David Hatina!

Hned po rozehrání se vyznamenal Szalai, který zlikvidoval samostatný únik Riegera i následnou dorážku. Možnost na vyrovnání měl Veselý po autovém vhazování a centru Vaňátka. Jeho pokus z brankového území se mezi tyče nevešel. Další centr z pravé strany neproměnil Fišer a na opačné straně po kiksu mýtské obrany zahodil slibnou příležitost Rieger. Ve 33. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Šafarčík nad břevno Fousovy svatyně. O pět minut později centroval po faulu Benda a též hlavička Hoblíka nenašla prostor mezi tyčemi. V poslední minutě právě Hoblík fauloval fauloval Vaňátka a centr Šafarčíka odvrátila obrana Volduch k Riegerovi. Jeho možnost uhasil odkopem do autu Kořán a sudí Novák ukončil poločas.

Druhé dějství začalo snahou Mýta o vyrovnání. Domácí se dočkali v 54. minutě, kdy Chmelík oslovil přihrávkou Veselého, ten poslal do vyložené šance Vaňátka, který se nemýlil 1:1. Hosté odpověděli po rohovém kopu Bendy. Rieger trefil Szalaie a odražený míč skončil vedle branky. V 70. minutě zahrávali hosté roh kop. Míč chytil Szalai a po ose Kalčic-Vaňátko-Fišer ho vyslal směrem na Berana, který ranou k levé tyči rozjásal fanoušky Slavoje!

Více ve čtvrtečním vydání Rokycanského deníku.