TJ Slavoj Mýto-Union Cerhovice 0:4 (0:2). Další zápas odehrál Slavoj se soupeřem, který dosud získal jediný bod. Jenže Mýto bylo opět bez osmi hráčů základní sestavy (a navíc dlouhodobě zraněných Michala Humla a Petra Ulricha), zatímco Union se po dlouhé době sešel kompletní.

Začátek vyšel soupeři náramně. Hned ve druhé minutě otevřel skóre Pichlík. Další úder přišel o osmnáct minut později, kdy Kalina upravil stav na 0:2. Slavoj měl možnost snížit po rohovém kopu Cafourkem, ale jeho hlavička skončila nad Palkovou svatyní. Do poločasu si pak oba brankáři poradili s pokusy útočníků.

Do druhého dějství vystřídal cerhovický lodivod gólmana. Nový muž mezi tyčemi moc práce ale neměl moc práce. Hra se většinou odehrávala na obranné polovině Mýta a s náznaky možností Slavoje si obrana včetně brankáře Altmana poradila. V 57. minutě zvyšoval Michal Huml (jde o jmenovce hráče Mýta na rozdíl tří branek) a tentýž hráč uzavřel šest minut před koncem zápasu na konečných 0:4. Podle hodnocení trenéra Hatiny a asistenta Mýta Radka Kouly byl výsledek spravedlivý: „Bez bojovnosti a nasazení se vyhrávat nedá." (Jan Basl)

Více přímo v Deníku.