V Husových sadech je pozítří výkop v osmnáct hodin.

Slavoj Mýto – Start Luby 5:1 (2:0). Na Letnou dorazil v minulém kole sestupem ohrožený protivník od Klatov. Přivítal ho nádherně upravený trávník i nažhavení domácí, kteří chtěli navázat na vítěznou sérii.

Jako první sice zahrozil soupeř, ale už v desáté minutě ztrácel. Míč putoval po ose Štych, Lupač, Švejda ke Konopáskovi, který volejem otevřel gólový účet zápasu. Na opačné straně to zkoušel Švec, ale Vild se překvapit nenechal. Mýtští kontrovali opět Konopáskem, jehož pokus zastavila tyč a ve 41. minutě už to bylo 2:0. Abrt našel Konopáska, jehož úmysl přečetl Veselka odkopem na rohový kop. Realizoval ho Veverka a míč si do vlastní svatyně srazil Sýkora.

Druhý poločas začal nedovoleným zákrokem na Štycha. Ze standardní situace neudeřilo, ovšem hned v 50. minutě fanoušci Slavoje bouřili potřetí. Abrt přihrál Lupačovi a na konci akce byl Švejda. Tentýž hráč přidal i čtvrtý gól po Lupačově centru. Dočkali se však i hosté. Po Čiperově rohu hlavičkoval přesně a důrazně k pravé tyči Veselka. Přesto musely Luby překousnout pátou hořkou pilulku, když se po Konopáskově asistenci prosadil střídající Šmíd.

Slavoj Mýto: Vild, Veverka, Abrt, Brož, Světlík, Lupač, Petr Bejček (70. Šmíd), Štych (80. Ulrich), Rieger, Švejda (89. Burket), Konopásek. Připraveni byli Matouš, Veselý. Trenérem mužstva je Drozda, asistentem Tichý a vedoucím Basl.

Václav Moulis

Cekovští hasiči vyhráli doma okrskovou soutěž.
Cekovští hasiči byli doma nejlepší. Zdolali Holoubkov