TJ HOLOUBKOV TJ SLAVOJ MÝTO 1:5 (0:4). Úvod derby na podmáčeném terénu a za stálého deště vyšel hostům náramně. Hned ve 3. minutě našel Špiclův výkop Hereita. Obrana TJ poslala míč na roh a po centru Veverky od rohového praporku otevřel skóre hlavou Šobáň!

Další příležitost spálil po zpětné Hereitově přihrávce Fišer. Střela skončila nad brankou Lukáše, jehož výkop našel Auterského a po centru hlavičkoval Teplý do náruče Špicla.Ve 12. minutě kopal Slavoj další rohový kop a hlavička Tomáše Hatiny znamenala vedení 0:2. Po rozehrání Šobáň zastavil nedovoleně Mlezivu a s trestným kopem Auterského si poradil Špicl. Poslal míč útočníkům a po zaváhání Tomáše Humla zvyšoval Veverka na 0:3. Vzápětí se skóre měnilo opět! Přímý kop Veverky po faulu Procházky na Tomáše Hatinu přistál u pravé tyče.

Domácí se snažili o změnu nepříznivého stavu. Po rohu Teplého si s hlavičkou Rady poradil Špicl a hned na to skončil trestný kop Auterského nad břevnem.V posledních pěti minutách mohl nejprve zvýšit náskok Hereit po dlouhém pasu Michala Humla, ovšem jeho pokus se mezi tyče nevešel. Po výkopu skončila střela Burketa v náručí mýtského brankáře, čímž poločas skončil.

Dokončení v pátečním vydání.