Slavoj Mýto – Slavoj Žihle 3:2 (3:2)

Nejdříve aplaudovali příznivci seveřanů, a to po dvou hrubkách domácích zadáků. ve třetí minutě se trefil Romanovskyy a ve 14. Masopust. Mýtští byli zralí na ručník, ale naštěstí hned v 18. minutě je povzbudil Kotnauer, který zužitkoval Abrtův dalekonosný pas. Chvilku na to mohl srovnat Švejda, ovšem jeho hlavičku skvěle vytlačil gólman Bláha na roh. Ochránce svatyně se prezentoval znovu ve 28. minutě, jenže v úplně jiné roli. Zbytečně atakoval Kotnauera v šestnáctce a sudí Bureš ukázal na penaltový puntík. Štych pokutový kop bezpečně proměnil a začínalo se znovu. Jen na pár vteřin, protože euforie diváků dosáhla vrcholu. Abrt vyslal do gólové šance Švejdu, který si poradil i s brankářem a bylo to 3:2. Před odchodem do kabin se ještě vyznamenal Špicl, když vytěsnil Masopustův trestný kop!

Ilustrační foto
Rezerva FC držela stav 0:0 jen 12 minut

Po obrátce převzali taktovku hosté. Zejména, když po hodině hry musel z arény Buchar po dvou žlutých kartách! Svatyni pořádajícího klubu ostřelovali Nový, Masopust, Otcovský, ale domácí bojovníci těsnou výhru a tím i šanci na přímý postup udrželi.

Mýto: Špicl, Ulrich, Abrt, Buchar, Světlík, Brož, Veverka (86. Vonásek), Švejda, Štych, Lupač (40. Tyc), Kotnauer (76. Konopásek).

V sobotu: Mýto se podívá pod hrad Rabí, kde mají domácí prostředí Žichovice.