Fotbalisté Slavoje Mýto nezaváhali podle očekávání na severu Plzeňska. Ze zápasu krajské 1. A třídy dovezli všechny body.

Tlučná Mýto 1:4 (0:1). Po přestřelce s Horažďovicemi (7:4) cestovali naši vyslanci za posledním celkem tabulky bez Kříže, Kotnauera a Buchara. Přesto byli od začátku lepší a ve 14. minutě udeřili poprvé. Štych zahrával rohový kop a přes Petra Bejčka se míč odrazil k volnému Švejdovi 0:1! Hackrovu střelu vzápětí vytěsnil gólman a od tohoto momentu domácí viditelně přidali. Schejbal ve 39. minutě obešel i brankáře Špicla, naštěstí mířil je do boční sítě.

Druhé dějství odstartoval nedovolený zákrok na Brože, ale Štychovi trestný kop nevyšel. Právě Štych ale v 64. minutě centroval a Brož se z pětadvaceti metrů trefil přesně. Jenže Mýto se z dvougólového vedení dlouho netěšilo. Hackr v šestnáctce fauloval a Nachtman penaltu bezpečně proměnil. Tlučná se vrhla do útoku a Špicl si na nedostatek práce stěžovat nemohl. Až v 79. minutě vnesl klid do slavojáckých řad Štych. Hned na to musel pod sprchy Nachtman po zákroku na Petra Bejčka. V poslední minutě hosté přidali čtvrtý zásah, když Veverka vysunul autora branky Švejdu.

Slavoj Mýto: Špicl, Hackr, Abrt, Ulrich, Světlík, Bejček, Veverka, Štych (88. Hlavička), Brož, Švejda, Hereit (připraveni Anténe a Šmíd). Lodivodem je Ivan Kovács, asistentem Radek Koula.

V neděli: do Mýta dorazí Mochtín. Výkop je v 15.30 hodin!