Slavoj Mýto – SSC Bolevec 2:0 (1:0). Třetí tým konečné tabulky 1. A třídy si to rozdal s Plzeňany. Ve čtvrtek večer se v areálu na Letné sešla početná divácká kulisa. Většinou s přáním, aby se domácí vrátili mezi regionální elitu a odpovídal tomu úvod zápasu. Zahrozil Veverka, v 19. minutě orazítkoval Švejda tyč a ve 23. minutě se hosté třásli po Hackrově střele. Na opačné straně zahrozil ve 31. minutě Šnaider, leč skóre se posunulo až před odchodem do kabin. Světlíkův centr do pokutového území pokračoval skrumáží před boleveckým gólmanem a dorážkou Švejdy na 1:0! Po rozehrání odpověděli důrazně hosté, Veverka si počínal nepovoleně a Hiblerův trestný kop skvěle vytěsnil Špicl.

Ani po obrátce se fanoušci nenudili. V V52. minutě vytáhl Špicl famózní zákrok při Bublíkově pokusu a na druhé straně areálu se při hlavičce neprosadil Kotnauer. V 69. minutě ochozy jen zavzdychaly. Veverkův lob orazítkoval břevno a Lupačova dorážka se mezi tyče nevešla. Bolevečtí se nechtěli s těsnou porážkou smířit. Střídající Zítek se v 73. minutě při trestném kopu neprosadil a Bublíkovu hlavičku v 77. minutě skvěle zneškodnil Špicl. Veverkův trestný kop v 83. minutě zneškodnil brankář, ale vyvrcholení přišlo až v koncovce! V 88. minutě poslal Kříž dalekonosný pas do šestnáctky a po několika odrazech míče stál na správném místě Švejda – 2:0!

Sympatický náskok před zítřejší odvetou zvládla sestava: Špicl, Ulrich, Hackr, Abrt. Světlík, Brož, Veverka, Kříž, Švejda, Konopásek, Kotnauer (Lupač).

Milan Petržela.
Petržela: Byl bych blázen, kdybych se nerval o flek