SKP Okula NýrskoSlavoj Mýto 0:3 (0:1). Po třech nevydařených zápasech se vydal Slavoj do Nýrska se snahou konečně bodovat. Hodlal přerušit sérii tří zápasů bez bodu, i když mu scházeli Michal Huml, Tomáš Hatina a Tyc.

Na perfektně připraveném hřišti začalo důležité utkání šancí domácích hned v šesté minutě. Po centru z pravé strany zlikvidoval gólman Vaňátko hlavičku domácího Bastla. Mýto odpovědělo o deset minut později když po přihrávce Šafarčíka mladšího střílel Koudelka a brankář vyrazil míč na roh. Zahrával ho Spěváček a míč proletěl šestnáctkou do autu.Ve 20. minutě měl Slavoj první možnost, když Kříž přihrál Petru Bejčkovi, a ten oslovil ke skórování Koudelku. Pokus minul domácí branku a z výkopu faulovala obrana Mýta Janského. Trestný kop Šteinera vyrazil Vaňátko ke Kadlecovi, jehož rána se mezi tyče nevešla.

Po půlhodině hry chyboval kříž a situaci musel za cenu žluté karty řešit Tomáš Huml. Trestný kop Šteinera chytil Vaňátko a po jeho výkopu obrana Nýrska poslala míč na roh. Kopal ho Auterský a Šobáň hlavičkoval nad branku. O devět minut později zahrávali domácí Kadlecem roh- Vaňátko vyrazil míč ke Křížovi, ten poslal do šance Auterského, ale jeho příležitost chytil brankář Horáček. A přišlo znovu ke slovu okřídlené Nedáš-dostaneš!. Ve 44. minutě postupoval Bastl sám na Vaňátka po přihrávce Výtiska. Mýtský brankář šanci zlikvidoval a míče se zmocnil Tomáš Huml. Oslovil dlouhým pasem Koudelku, který udělal kličku gólmanovi a od brankové čáry s vypětím všech sil centroval. Z levé strany naběhl Auterský a volejem se trefil na 0:1.

Více přímo v Deníku.