Fotbalisté Slavoje Mýto získali doma tři důležité body. Zdolali ambiciozní a na postup do přeboru pomýšlející Nepomuk 4:3! Po porážce v Kolovči naordinovala nová trenérská dvojice Vacek - Sefzig útočný fotbal, který měl vyústit v zisk tří bodů.

Hned ve třetí minutě unikl Veverka, odcentroval a Šobáň hlavičkoval do gólmana Barocha. V minutě osmé zahrál trestný kop Jiřinec a Veselému chyběly centimetry k tomu, aby míč umístil do branky. Vzápětí trestný kop hostů poslal Herout k tyči, Hruška stačí vyrazit, ale nikdo ze zadáků ho nestačí odkopnout do bezpečné vzdálenosti. Kepka tedy měl jednoduchou roli a poslal míč přímo do šibenice - 0:1. Na Slavoj padla v tu chvíli padla deka a hrál v útlumu.

Druhá polovina prvního poločasu však byla v jeho režii. Ve 25. minutě odražený míč poslal Veverka do boční sítě. O devět minut později scházel Veverkovi i Šobáňovi důraz k zakončení akce. Až ve 41. minutě to přišlo. Na trestný kop si naběhl Veselý a rybičkou srovnává na 1:1. Těsně před odchodem do kabin scházely Tomáši Humlovi pověstné centimetry, aby Mýto vedlo.

Infarktový závěr přinesl body domácím

Druhá půle začala náporem Slavoje. Rozehrál řadu standardních situací,a le bez kýženého efektu Po hodině hry se domácí dočkali a Kořán vsítil svůj první gól - 2:1! Vzápětí střídající Šejdl vedení pojišťuje a Slavoj po jeho brance vede už 3:1.

Nepomuk nechtěl prodat kůži lacino a kapitán Herout snížil na 3:2. Mýto se v těchto chvílích snažilo hrát na jistotu a dovést zápas do vítězného konce. Po osmdesáti minutách střídal Veselý, ale další změna byla vynucená. V 87. minutě opouští hřiště zraněný gólman Hruška a do branky se staví nerozchytaný Špicl. V minutě devadesáté hlavičkoval nepomucký Racek, brankář Slavoje podcenil střelu a je vyrovnáno na 3:3.

Hrdinou střetnutí se stal Martin Šejdl. Jeho efektní nůžky v 92. minutě, které by jistě kandidovaly na gól roku, zajistily tříbodový zisk Mýta!