TJ Sokol Lhota – Slavoj Mýto 0:2 (0:1)

K zápasu cestoval tým z Rokycanska na umělý trávník do Horní Břízy. Hned ve 4. minutě se vyznamenal Vild, když zneškodnil Horníkův pokus. Na opačné straně se měnilo skóre hned o tři minuty později. Uprostřed hřiště se zmocnil míče Nohýnek, vysunul Lupače, jehož zastavil v šestnáctce Varga nedovoleným způsobem. Sudí nezaváhal a pokutového kopu se ujal Štych a nedal gólmanovi šanci!

Pořádající celek chtěl vyrovnat a zatlačil Slavoj do defenzivy. Vild opět vyzrál na Horníka a až před odchodem do kabin Mýto znovu zaměstnalo domácí obranu. Standardní situace ale našim vyslancům nevyšly podle jejich představ.

Nevyužívaná radiostanice by mohla sloužit dětem. Hasiči z ní chtějí udělat klubovnu a letní tábor.
Hasiči z Týčku chtějí předělat bývalou radiostanici na klubovnu

Hned po obrátce pálil nebezpečně lhotský Nový a jeho spoluhráč Křížek pak mířil nad břevno. Na druhé straně neuspěl Švejda a rozhodující moment se zrodil po hodině hry. Stoper Šroubek chyboval a Konopásek zvyšoval na 0:2. Deset minut na to fauloval Rieger a Horníkův trestný kop opět zneškodnil zkušený gólman Slavoje. Mýtští závěr utkání kontrolovali a Švejdovu akci hasil Varga za cenu žluté karty (celkově byli napomínání čtyři hráči soupeře, Mýto vyvázlo s čistým kontem).

Sestava Mýta: Vild, Veverka, Abrt, Brož, Rieger, Lupač, Štych, Nohýnek, Krátký, Konopásek, Švejda (střídali Ulrich, Bejček a Šmíd).

V neděli: Slavoj Mýto čeká výlet do Nýrska. Výkop je v patnáct hodin.