Slavoj Mýto – Baník Stříbro 3:0 (0:0)

Soupeř je až devátý, ale brzy zahrozil po Brožově nedovoleném zákroku. Pavlasův trestný kop se mezi tyče nevešel. Naši zástupci kontrovali Křížovým centrem a Abrtovou hlavičkou nad břevno. Tentýž hráč vzápětí pálil těsně vedle a za šanci lze označit i Brožovu hlavičku v závěru poločasu. Podstatné věci se však děly až po obrátce.

Nejprve to zkoušel hostující Dyk, ale na Vilda nevyzrál. V 53. minutě už vynikající fanoušci jásali. Veverka našel Švejdu, který prostřelil gólmana Dolejše. Hned na to musel po druhém napomenutí předčasně do sprch stříbrský Demjan a neodpustil si urážky rozhodčích (stop na pět zápasů). Ochozy zvedl ze sedadel i Švejdův pokus do tyče a dorážku Štycha zastavil na čáře obránce Eliáš. od 65. minuty byl Baník jen v devíti lidech. Zaoral spatřil druhou žlutou a tím i červenou kartu a také on stojí čtyři utkání.

Domácí přesilovku náležitě využili. Hackr našel Konopáska a jeho centr uklidil do sítě Šmíd junior. Nadějný dorostenec se proslavil také v 88. minutě ranou k pravé tyči.

V neděli: Mýto se loučí od 13.30 v Sušici.

Zbirožští se vydali pěšky z Chrudimi do Nového Města na Moravě. Sedmdesát kilometrů bylo náročných, ale všichni je zdolali. Na snímku jsou zprava: Pavel Vlček, Jaroslav Hříbal, František Kovařík, Petr Kugler a Zdeněk Dubček.
Zbirožští šlapali 70 km z Chrudimi do Nového Města