Fotbaloví dorostenci FC Rokycany válčí v lize i v kraji.
Liga U 19: Rokycany utrpěly doma debakl 2:8 se Sokolovem. Po úvodních dvou šancích (v 6. minutě hosté a o chvíli později Cibulka) se Baník ujal trochu šťastně vedení. Mezi 27. a 34, minutou připojil další tři zásahy a bylo to 0:4. Pár minut před poločasem se soupeř popáté trefil z dálky a až pak po centru Vaníčka snižoval hlavou Feiferlík.

Ve 48. minutě udeřily Rokycany podruhé. Po akci Feiferlíka se trefil Bendl, jenže protivník byl při chuti a navýšil náskok na konečných 2:8.
Sestava FC: Marek (46. Mikeš), Hlavsa, Feiferlík,Spěváček (36. Vaníček), Košik (73. Havlíček), Bron, Bendl, Veselý (65. Šístek), Kroc, Cibulka, Procházka.
Liga U 17: MAS Táborsko–FC Rokycany 2:1 (0:0). Těsnou prohru orámoval gólem Dobiáš.

Liga U 16: MAS Táborsko – FC Rokycany 5:0 (2:0). Stínem utkání bylo kromě vysoké prohry zranění Kučery a vyloučení Pužmana.
Krajská soutěž dorostu: záloha Rokycan šlape na paty vedoucí Košutce, ovšem u výstaviště v Plzni to lehké neměla.

Union Sparta Plzeň – FC Rokycany 0:2 (0:1). I v oslabené sestavě (dostavilo se pouze osm hráčů) si dokázali hosté poradit a dovést zápas do vítězného konce. Absolutorium zasluhuje torzo mužstva (Janout, Barták, Vrba, M. Král, , Sedláček, Burket, Bartoš a speciálně Šístek, který ještě dopoledne hrál 25 minut za U 19. Podle zpravodaje z místa utkání hráči i v oslabené sestavě bojovali, Janout navíc chytil pokutový kop a střelecky se prosadili Vrba a Barták. Hráči, kteří se nedostavili (na internetových stránkách jsou uvedena jména Rédl, Mikula, Tkáč, David a Holeček) prý ukázali svůj ´ přístup´ k fotbalu a ke kolektivu..
Dnes: od 18 hodin Rokycany B nastupují na umělé ploše Jižního předměstí proti TJ Hrádek.