Ve II. lize národních házenkářů svedl los dohromady ve 13. kole všechny zástupce okresu.

Litohlavy-Ejpovice 13:14 (9:8). Pod Vršíčkem měli v neděli dopoledne nejprve nach domácí. Po obrátce však Ejpovičtí, kteří jsou bezprostředně ohroženi sestupem, přitvrdili v obraně a nakonec si odvezli dva cenné body.

OsekVšenice 21:22 (8:12). S napětím očekávané derby se hrálo před parádní diváckou kulisou. O jeho osudu se rozhodlo už do přestávky, kdy domácí vyrobili ohromné množství technických chyb v obraně i v útoku a Všeničtí se tak lacino dostali do vedení. Sokol se sice všemožně snažil snížit manko, ale když Všeničtí potřebovali, zabrali a v závěru úvodního dějství náskok navýšili na čtyřbrankový rozdíl.

Po změně stran Osek během pěti minut snížil na 11:13 a zdálo se, že by se mohlo schylovat k dramatu. To ovšem hosté rázně odmítli, když v dalších minutách byli suverénními vládci hřiště. Vycházelo jim vše, na co sáhli a prosazovali se především rychlými akcemi dohrávanými na rohy brankoviště. Naopak Osečtí si vybrali slabší chvilku v útočné fázi, a tak není divu, že Všenice dvanáct minut před koncem vedly 12:19 a na domácí by si v tu chvíli nikdo nevsadil ani pověstný zlámaný groš. Poté se ovšem vrátil mezi tyče brankář Polák a perfektními zákroky včetně zneškodněného pokutového hodu tým podržel. Oseku v tu ránu navíc začalo vycházet úplně všechno v útoku a gól po gólu ukrajoval ze soupeřova náskoku. Šturmovat však začali Osečtí pozdě a přes mocný finiš se jim nakonec na bodový zisk dosáhnout nepodařilo. Vítězové se v závěru paradoxně s ohledem na průběh utkání báli o výsledek, ale nakonec měření sil zaslouženě dovedli do vítězného konce. Zaslouženě proto, že udělali nepoměrně méně technických chyb. Nejlepšími hráči utkání byli vyhodnoceni domácí kapitán Hirman a v dresu hostí zaslouženě obránce Šebek, který sehrál velký zápas a svým rozpětím přiváděl domácí útočníky často do úzkých. Zápas odpískal Stanislav Zadražil z Přeštic.

Branky: za Všenice Rada sedm, Vondrák šest, Hůlka pět, Černý čtyři. za domácí Osek: Maršík sedm,, Pelc pět, Hirman čtyři, Kozák tři, Stach dvě,

O víkendu: na pořadu je dvoukolo a doma se představí Všenice i Ejpovice (sobota v 16, neděle v 11, resp. 9 hodin).