Přebor mužů: Příkosice dřely, jenže na rozjeté Klatovy to bylo málo. Po bezbrankové půli Čechie inkasovala třikrát a odpověděla pouze jednou.

Odpoledne to nevyšlo ani záloze FC Rokycany. Ve Vejprnicích propadla na začátku utkání (ve dvacáté minutě 0:3) a nakonec z toho byla prohra 1:4.

1. B třída: Mýto živí šanci na baráž. Zvítězilo 4:2 v Dobřívě a obě mužstva končila jen v deseti lidech (vyloučeni Harčarik, respektive Světlík). Za poražené se trefili Koudelka a Harčarik, za Slavoj třikrát Hatina a jednou Šobáň. Raková podlehla rezervě Dynama ZČE 2:4, Holoubkov neuspěl v Kralovicích poměrem 0:4 a Radnice zdolaly Chrást 2:0. Tři body vydoloval také Zbiroh po těsném vítězství 2:1 s Hrádkem.

Krajský přebor dorostenců: obě rokycanská družstva se rozjela v sobotu do Klatov. Starší dorost FC zde prohrál 3:5 (z pokutových kopů skórovali Rieger a Škarda, ze hry Karlík). Úspěšnější byli mladí kluci, kteří porazili domácí vrstevníky přesvědčivě 5:0 (Janout třikrát, Vileta a Vokáč jednou).

Krajská soutěž dorostu: dva sobotní duely přinesly další výrazné porážky našich zástupců. Volduchy prohrály s Horní Břízou 1:6 a Radnice s Košutkou 0:5.