TJ Slavoj Stod Čechie Příkosice 3:0 (2:0).

V příkosickém kádru chyběli Kohout, Pražák, Protivínský a Papáček. Hrající trenér Pleticha poslal na trávník jedenáctku ve složení Vaník, Bendl, Komanec (71. Burket), Ulbrik (60. Votípka) , Prchlík, Lisý, Kotnauer, Nový, Spěváček (60. Marek) a Hodaň (85. Gosza) .

Domácí začali zhurta a po celých devadesát minut byli tvrdší v osobních soubojích. Bylo vidět, že vysoce střižený trávník, ve kterém se míč dusil hráčům pod nohou, víc vyhovoval méně technickým hráčům domácího mužstva. Už 6. minutě ubránil v souboji jeden na jednoho Lisý domácího Vítka. V 8. minutě si Příkosičtí vypracovali šanci po rohovém kopu, ale brankář Fekl sebral Ulbrikovi míč z hlavy.

V 10. minutě zaváhal Vaník a jeho chybu potrestal Lukášek, který otevřel skóre zápasu. Ve 28. minutě uviděl od sudího Červeného žlutou kartu domácí Karlíček za faul na Hodaně. To bylo nadlouho jediné žluté napomenutí pro stodské hráče, kteří v soubojích své soupeře rozhodně nešetřili. Ve 37. minutě opět po souboji muže proti muži zvýšil náskok Slavoje na 2:0 Vítek, když dokázal přejít přes bránícího Pletichu. Závěr poločasu patřil Čechii. Ve 40. minutě po volném přímém kopu dorazil míč mladičký Bendl pouze do tyče. Po závaru v šestnáctce byl vzápětí ošetřován gólman Fekl. Také ve 44. minutě se Bendl po sólovém úniku dostal až před branku. Brankář míč vyrazil do pole a Bendlovu dorážku domácí odvrátili. V poslední minutě fauloval Pešek bývalého spoluhráče a zákrok ocenil sudí Červený napomenutím.

Více ve čtvrtečním vydání Rokycanského deníku.