Jednoduché to nemají oba zástupci okresu. Nováček z rokycanských Husových sadů a také Příkosice, procházející rozsáhlou hráčskou obměnou. Čechie na začátku jara doma rozdávala a venku brala.

Čechie Příkosice Slavoj Stod 2:3 (1:1). K prvnímu jarnímu zápasu nastoupila Čechie na domácím trávníku proti Slavoji Stod v sestavě Protivínský, Hodaň, Marek, Papáček, Pražák, Komanec, Kohout, Lisý, Krajdl, Marek Jedlička a Spěváček. Na střídačce byli připraveni náhradní brankář Vaník a Gosza, Hrubý, Šefl a Miroslav Jedlička.

Hosté začali lépe a hned v první minutě zahrávali rohový kop. O dvě minuty později Pražák poslal hlavou Protivínskému „malou domů", ale míč skočil na drnu a příkosický brankář ho minul. Snažil se ho sice doběhnout, jenže pohotový Lukášek byl rychlejší a pohodlně zavěsil do prázdné brány na 0:1. V 18. minutě domácí dokázali vyrovnat. Také Papáčkova branka padla po chybě brankáře, když Janča nedokázal zlikvidovat hlavičku Lisého po rohovém kopu. Ve 20. minutě si Marek Jedlička vystřihl ze svého postu stopera ukázkové sólo až před svatyni Slavoje. Jeho střelu však na poslední chvíli zblokoval jeden z obránců.

Ve 29. minutě Pražák nedovoleně zastavil v pokutovém území pronikajícího Hrušku a hlavní sudí Klička nařídil pokutový kop. Tentokrát se domácí gólman vyznamenal, protože dokázal Hruškovu střelu vyrazit. V prvním poločase už žádný gól nepadl.

Dokončení ve středečním vydání.