Zbiroh – Mladotice 2:2. Seveřané jsou sice nováčkem soutěže, ale aspirují na postup. S borci TJ Město vedli, ovšem Radošovský a Bystřický stav otočili. Až v 82. minutě hosté srovnali, jenže na vedoucí Slovan Plzeň nyní ztrácejí tři body.

Volduchy – Mýto B 5:0. Nečekaně jednostranná záležitost domácích, za které se prosadili Rieger, Nedorost, Žák, Libor Straka a zbývající gól si dali hosté sami.

Zápas krajského přeboru v kopané byl dramatický do poslední minuty. Foto: Jaroslav Kreisinger
Vzestup Sokola Radnice: Bodová série v krajském přeboru pokračuje

Radnice B – Kozolupy 2:2. Utkání orámované autogramiádou vynikající hokejistky Dominiky Láskové, vítězky ženského Stanley Cupu, olympioničky a bronzové medailistky z nedávného mistrovství světa. Dominika navíc dovezla zajímavé ceny do divácké tomboly (puk, triko, šála a medaile).

Ale zpět na trávník. Domácí dvakrát vedli díky Huttrovi a Svobodovi, jenže protivník, který na tom není nejlépe, dokázal vždy odpovědět.

Příkosice - Chrást 0:3. Téměř existenční duel jižanům nevyšel. Třikrát inkasovali a přestože stejně tak třikrát skórovali, nebyl jim prý ani jeden gól uznaný za regulérní.

Česká liga dorostu pokračovala v areálu na okraji Rakové, kde pravidelně ke svým zápasům nastupují mladíci z Viktorie Plzeň.
Hřiště v Rakové Viktorii Plzeň svědčilo. S Táborskem získala šest bodů

O víkendu: v sobotu od 18 hodin Chrást – Zbiroh, Plasy – Příkosice, Město Touškov – Radnice B.

V neděli, rovněž od 18.00: Zruč B – Volduchy a Mýto B – Slovan Plzeň.