Třemošná – Radnice 2:1 (1:0). V úvodu hosté v 7. minutě ohrozili Fenclem svatyni Tatranu a vzápětí nevyužil další šanci Habr. Takže udeřili seveřané a ve 13. minutě se hlavičkou z bezprostřední blízkosti ujali vedení. Vyrovnat mohl Švajcr, ale pálil těsně vedle. Domácí dali o sobě vědět po půlhodině hry, ovšem jejich pokus se mezi tyče nevešel. Závěr poločasu patřil našim vyslancům a ve 37. minutě Loukota po rohu trefil břevno.

Ve druhé půli byly Radnice výrazně lepším mužstvem. Jejich příležitosti však zůstaly bez efektu. V 52. minutě Habr z malého vápna ve vyložené pozici nedokázal dopravit míč do branky a o tři minuty později domácí z ojedinělé akce střelou ze střední vzdálenosti zvýšili na 2:0.

Radnice se snažily, jenže domácí obrana odolávala. Až v 85. minutě si na roh naběhl Koffer a pohotovou hlavičkou skóroval. Hosté vrhli všechny síly do útoku, několikrát ohrozili branku, ale vyrovnat se jim nepovedlo.

Hráči TJ Sokol byli lepší. Nebylo jim to však nic platné, neboť branka Tatranu se pro ně stala zakletou. Snad si Radničtí vylepší pozici už zítra od sedmnácti hodin proti sestupem ohroženému Holoubkovu!

V Třemošné se představil tým ve složení: Š. Korner, M. Krč., Habr, Rýdl, Janata, Melich, Vitouš, Esterka, Švajcr, Fencl, Loukota.
Střídali Paleček, Spurný, Koffer.

Záloha FC Rokycany odevzdala doma body ve střetnutí krajského přeboru.
Rokycany B držely krok šedesát minut