Dvě třídy dělily aktéry čtvrtečního přípravného zápasu na fotbalovém hřišti v Přívěticích. Přesto se v dramatické koncovce zrodil nerozhodný výsledek.

TJ Sokol Radnice-Čechie Příkosice 2:2 (0:1) – hodně mladý kádr domácích se zpočátku bránil, což se ostatně očekávalo. Jižané přivezli tři potenciální posily (Sedlák z Holoubkova, Spěváček z Mýta, Radek Štych ze Strašic). Právě Sedlák se po rohu Štycha prosadil a poprvé rozvlnil síť. Příkosičtí dál tlačili, jenže Papáček, Štych nebo Pleticha ze slibných pozic neuspěli. Radničtí, kteří se před výkopem báli gólového přídělu, působili sympaticky. Bojovali a byli účastníkovi krajského přeboru kvalitním sparingpartnerem.

Po obrátce pokračoval důrazný, ale férově vedený souboj. V 68. minutě se Příkosičtí radovali podruhé. Na rohový kop si k bližší tyči naběhl Lisý a hlavičkoval přesně.  

V 85. minutě se Čechie dožadovala rohu. Domácí však rychle rozehráli od brány, k míči si naběhl Fencl a snížil na rozdíl jedné branky.

Vyrovnávací gól domácích pak padl v 88, minutě po sporné ofsidové situaci. Domácí se dostali do přečíslení, Skala zaváhal, vyběhl proti útočící přesile se zpožděním  a inkasoval do prázdné brány. 

Do konce zápasu už další branka nepadla, a tak po dohodě trenérů následoval penaltový rozstřel. Nikoliv o druhý bod do soutěže, ale i tohle byla vhodná předmistrovská prověrka.
Výborně chytající Skala zlikvidoval dva pokusy radnických. Za Čechii se platnými pokusy prosadili Lisý, Komanec, Sedlák, Spěváček a Pražák.

Dnes odpoledne vyrážejí Příkosičtí za hranice. Konkrétně do německého Berthausenu, kde absolvují zápas od osmnácti hodin a navíc nedělní trénink od deseti hodin.