A hráči i někteří členové realizačního týmu v pátek pozdě večer dokázali, že jim to jde na bruslích a s hokejkou téměř stejně dobře jako s míčem. Prestižní duel mladých proti dříve narozeným se odehrával na rokycanském zimním stadionu a skončil divokou remízou 16:16. Což bylo po návratu do městečka dlouho rozebírané při hodnocení a spláchnutí únavy.

Červnová nabídka se vstupenkou do krajského přeboru mužů byla načasovaná přesně. První celek dospělých se už připravil, že potřetí za sebou pojede k premiéře 1. A třídy na nepříliš oblíbenou Košutku. Místo toho svolal lodivod Pavel Aubrecht svěřence, kteří postup mezi regionální elitu akceptovali. Nastartovali tak skvělé tažení, kdy se dokonce po čtyřech kolech ocitli na špici tabulky s maximálním bodovým ziskem. Přišly pochopitelně i první ztráty, ovšem v koncovce kádr znovu zabral a je z toho druhé místo po polovině sezony.

Letos se uskutečnil 32. ročník. Jenže bez hostů ze základny v Německu
Rokycanští ctili Den veteránů, letos ale bez hostů

Sportovci tak dělají výtečnou reklamu Radnicím a podílejí se na tom i borci záložního družstva. Kralují okresnímu přeboru a zatím potichu hovoří o šanci na krajskou 1. B třídu. Leč pronásledovatelé ze Strašic, Dobříva, atd. jim to budou chtít znepříjemnit.