Nýřany – Radnice 1:0 (1:0). Hned v 1. minutě se mohli domácí dostat do vedení po chybě v radnické obraně. Na opačné straně Švajcr ve 14. minutě mířil nepřesně. Pět minut na to se už skóre měnilo, když se útočník seveřanů uvolnil a podél gólmana rozvlnil síť. Srovnat mohl Esterka, jenže v koncovce propadl.

Po obrátce se naši vyslanci snažili o vyrovnání, jenže domácí pozorně a obětavě bránili. Po hodině hry výtečně hlavičkoval M. Krč, ale brankář jeho střelu se štěstím vyrazil na roh. V 86. minutě byl vyloučen za protesty radnický Švajcr, ale přesto hráči Sokola měli šance. Richter a D. Krč je však nezužitkovali.

Radnice: Š. Kőrner, M. Krč, Melich, Richter, Spurný, Paleček, Janata, Esterka, Švajcr, Fencl, Vitouš. Střídali D. Krč a Rýdl.

Radnice – Bukovec 4:2 (1:2). Na Rokycansko zavítal vedoucí tým skupiny C, ale vracel se s prázdnou! Hosté si vypracovali hned na začátku slibnou příležitost, kterou neproměnili. Po krásné individuální Vitouše trefil Loukota v 7. minutě ve vyložené šanci tyč a vzápětí ho napodobil Habr. Lídr z předměstí Plzně udeřil po nedovoleném zákroku Janaty a proměněné penaltě. Pokutový kop chvíli na to realizoval s notnou dávkou štěstí i domácí Švajcr a bylo to 1:1. Když už se zdálo, že do kabin půjdou týmy za nerozhodného stavu, udeřili podruhé Bukovečtí.

Ilustrační foto.
Motorista nadýchal v Hrádku téměř jedno promile

V úvodu druhé půle hosté po rohu orazítkovali tyč. Domácí se snažili o vyrovnání a získávali převahu. V 67. minutě po rohovém kopu vracel míč před branku M. Krč a Habr zblízka vyrovnal na 2:2. V 70. minutě nebezpečně střílel Loukota.

Závěr utkání byl v režii Radnic. Nejdříve v 85. minutě ve vyložené pozici trefil Švajcr brankáře hostů. V 87. minutě Vitouš za hranicí šestnáctky nádhernou střelou vymetl pravou šibenici a Radnice se ujaly vedení 3:2. Vzápětí se po dlouhém sprintu dostal k míči Rýdl a střelou z velkého úhlu překvapil brankáře Bukovce, aby upravil konečný stav.

Sestava: Š. Kőrner, M. Krč, Habr, D. Krč, Janata, Melich, Vitouš, Esterka, Švajcr, Fencl, Loukota. Střídali Rýdl, Pecha.

Ilustrační foto.
Výrostci pořádají před Kauflandem večerní rodeo