Tatran RKZ Rakovník FC Rokycany B 2:2 (1:1). Naši vyslanci se představili ve složení: Wohlmuth Klír , Hlavsa, Světlík, Jícha, Bron, Tobrman, Kroc, Kořínek, Cibulka, Černý. Střídali: Vrba M., Šístek, Procházka.

Utkání s velmi důrazným a agresivně hrajícím soupeřem začala rezerva FC špatně. Po chybě v rozehrávce, nabídla domácím vedení už ve třetí minutě. Vzápětí Rokycany B vyrovnaly, když Cibulka využil zaváhání domácí obrany. „Prvních dvacet minut byli Středočeši výrazně aktivnější. Musíme přiznat, že s takhle důrazným soupeřem jsme ještě nehráli. Postupem času jsme hru vyrovnali a hlavně v prvním poločase se hrál velmi dobrý a rychlý fotbal," přiblížil průběh lodivod FC Pavel Hudeček.

Druhý poločas jeho svěřenci odstartovali velmi dobře a v 52. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Jícha. Domácí potom tlačili a vytvořili si i několik šancí. Některé zakončili mimo branku a tři zlikvidoval brankář Wohlmuth. Nakonec se Rakovník přece jen prosadil a srovnal skóre utkání na 2 : 2.

„Celkově byl náš soupeř o něco lepším týmem a my se musíme rychle adaptovat. Pak budeme mít šanci hrát v horní polovině tabulky, což je náš cíl v přeboru kraje," dodal rokycanský trenér.

Poslední prověrka čekala zálohu FC včera dopoledne v Husových sadech s Českým lvem Beroun.

Z pondělního vydání Rokycanského deníku.