Sezona byla totiž předčasně ukončena a pokud někdo postoupí (1. A třídu opustil předčasně Starý Plzenec), měly by to být Křimice nebo Tachov ze sousedních oddělení s lepším bodovým ziskem.

V neděli si Mýtští pozvali účastníka okresního přeboru ze sousední obce a splnili roli favorita.

Slavoj Mýto B -FC Těškov 5:1 (3:1). Skóre otevřel v sedmnácté minutě Lupáč. O dvě minuty později bylo však vyrovnáno. Centr Auterského z pravé strany našel v brankovém území Teplého, který volejem prostřelil Matouše. Slavoj se radoval znovu po půlhodině hry. Mackovič vystihl nedůraznou zpětnou přihrávku Floriána, udělal kličku gólmanovi a zívala na něho opuštěná svatyně. Účet prvního poločasu podtrhl Michal Pfeifer, jemuž asistoval Mackovič.

Po obrátce se stav měnil v 59. minutě. Míče se zmocnil Martin Brož a jeho střela z 25 metrů skončila u pravé tyče střídajícího Tesaře. Konečnou podobu výsledku dal v 63. minutě Tomáš Hatina. Obránci hostů nedovoleně zastavili Michala Pfeifera a sudí ukázal na značku pokutového kopu.

Martin Petráš
Martina Petráše zastavil kolega z reprezentace

Fanoušci se dál nenudili, když těškovský Pondělík zahodil stoprocentní šanci a na opačné straně trefil Vileta z trestného kopu spojnici tyče a břevna.

Mýto B: Matouš, Anténe, Ulrich, Sůva, Pelnas, Vileta, Petr Bejček, Martin Brož, Lupáč, Mackovič, Pfeifer.

Střídali: Lenk, Patrik Pfeifer, Hatina, Zbuzek a Páník.

Trenér Huml, hrající asistent Ulrich, vedoucí Basl.

Těškov: Szalai, Teplý, Michal Vild,Tůma, Dongres, Vild, Fuchs, Auterský, Florián, Řápek, Pondělík. Střídali: Helcl, Hrabák, Kára, Tesař. Trenér Tichý, vedoucí L. Hrabák.

Rozhodoval Štádler, asistovali Páník a Onufriy.