Rezerva FC, která vstupovala do soutěže jako nováček, si opět zajistila postup! Z prvního místa se podívá do krajského přeboru. Spolu s ní se mezi elitu Plzeňska posunul i Bolevec a na přímý postup dosáhl i Nepomuk.

FC Rokycany B FK Nepomuk 1:4 (1:2)

Páteční utkání mezi FC Rokycany B a Nepomukem řídila trojice rozhodčích ve složení Milan Vocelka, Karel Maroušek a Petr Komanec. Domácí nastoupili k zápasu v sestavě Vild, Jícha (67. Kroc), Klír, Kořínek, Světlík (72. Havlíček), Tobrman, Zajíček, Kroc (57. Šístek), Vaščák, Černý a Šíša.

Nejlepší: záloha FC

Utkání celků z popředí tabulky bylo ovlivněno skutečností, že na pořadí nemohlo mít vliv. Rokycany B měly zajištěné prvenství a jižané třetí pozici. Teoreticky s vidinou baráže, ovšem o víkendu se postupová škatulata nečekaně měnila.

První šanci měli domácí už ve čtvrté minutě, kdy sudí nevyhodnotil jemné zatažení útočníka FC za dres jako penaltové. Fotbalového koření branky se stovka diváků dočkala až ve 27. minutě, kdy se za Vildova záda trefil hostující Zajíc. O tři minuty později zvýšil na 0:2 Kozák a předcházel tomu přímý volný kop, kdy Vild stačil míč jen vyrazit před sebe. Přestože Rokycanští měli opticky více ze hry, byli to Nepomučtí, kteří lídrovi udělili lekci z produktivity.

Více ve středečním vydání Rokycanského deníku.