Začátek je v 18 hodin. Rokycany – Třetí prověrka před nastávající sezonou v krajském přeboru čeká dnes na fotbalisty FC Rokycany. Nastupují od 18 hodin proti Rapidu Plzeň, s nímž se během podzimu potkají i v souboji o body. V sobotu na stejné ploše vyrukuje FC na divizní Hostouň, ale už od půl jedenácté.

O víkendu se tým z Husových sadů představil v Břasích a výkonem i výsledkem potěšil zhruba sedmdesát fanoušků.

FC Rokycany – Český Lev Union Beroun 9:1 (3:0). Středočeši rovněž startují v nejvyšší regionální třídě, takže šlo o zajímavou konfrontaci. Hosté zahájili lépe, ale od patnácté minuty převzal taktovku FC. Kopečný a Aubrecht sice šance neproměnili, ale v 19. minutě skóre otevřel Hereit. Do střelecké listiny se zapsal i ve 36. minutě Ineman mladší (je v Rokycanech na zkoušce) a před poločasovou přestávkou pálil přesně Černý.

Po obrátce soupeř fyzicky nestačil a trenér Krbeček jen smutně přihlížel kanonádě domácích. Aubrecht zvyšoval dvěma slepenými góly na 5:0 a po něm se prosadil Kořínek. První a zároveň poslední branku Českého lva zaznamenal Krůta, jenže pak už se radovaly jen Rokycany po zásazích Špice, Vilety a Aubrechta.

Utkání rozhodoval Radek Hlavsa a žádné karty nepotřeboval.

Triumf ve futsalovém krajském přeboru hráči důkladně zapili.
Futsalové Pobřeží kocoviny slavilo titul