Zítra zasedá disciplinární komise republikových fotbalových soutěží a v Rokycanech netrpělivě čekají na její rozhodnutí. při utkání divizní skupiny A s Čížovou byl totiž vyloučen brankář Vild a podle všeho neoprávněně.

FC Rokycany-Čížová 2:2 (1:1). Šlágr kola v podobě konfrontace vedoucích týmů zahájili lépe domácí. Kubík s Jedličkou však zahodili stoprocentní šance a Jihočeši Hra se pak vyrovnala a skóre se měnilo až ve 40. minutě. Po centru Marka Jedličky se prosadil na vzdálenější tyči Pavel Štefl.

Chvíli na to ale přišel zmíněný a zlomový moment střetnutí. Při brejku hostů to zkusil útočník mezi Procházkou, Šteflem a Vildem. Před pokutovým územím se skácel k zemi a sudí Vrzal na jeho pád skočil. Nařídil penaltu, z níž Polodna vyrovnal: Navíc arbitr poslal brankáře FC do sprch a mezi tyče musel Kadlec.

O přestávce museli trenéři FC svěřence hlavně uklidnit. V oslabení domácí inkasovali v 67. minutě (znovu u toho byl Polodna). Jenže o čtyři minuty později centroval Pavel Aubrecht, míč šikovně ztlumil Štefl a Procházka ho zblízka poslal do sítě. Čtyři stovky příznivců hnaly Rokycany do ofenzivy. Vaščák nastřelil hlavou břevno, ale tlak FC už nebyl korunován vítězným gólem. To už byla také Čížová jen v deseti, protože do kabin musel předčasně v 82. minutě Janoušek.

V neděli odpoledne míří FC Rokycany do Milevska.Zda to bude i s Vildem, o tom vás budeme samozřejmě informovat!