Za soupeři měla v sobotu namířeno tři družstva FC Rokycany!

Zličín-FC Rokycany 2:2 (0:1) – celek z okraje hlavního města nepříjemně hosty překvapil verdiktem, že se bude hrát na umělé ploše. Rokycanští to přece jen vzali na vědomí a v první půli se ujali vedení Markem Jedličkou. Po obrátce však domácí dvěma góly stav otočili, takže nerozhodný výsledek musel v koncovce zachraňovat Hereit.

Včera večer tým z Husových sadů sledoval, jak dopadne zápas předkola Poháru České pošty mezi Benešovem a Vyšehradem. Právě s vítězem tohoto souboje se FC utká v závěru týdne!

Horní Bříza-FC Rokycany B 1:1 – nováček 1. A třídy se rozjel na sever. Rovněž na umělku a za týmem krajského přeboru, který důkladně prověřil schopnosti mužstva z Husových sadů. Trenérský tandem Hudeček, Bůcha mladší naordinoval svým svěřencům důslednou obrannou taktiku s častými útočnými výpady. Skórovat se však podařilo jen Abrtovi nádhernou ranou z třiceti metrů do šibenice!

FK VolduchyFC Rokycany U 19 4:6 (1:2, 0:1, 3:3) – po dohodě trenérů se hrálo třikrát třicet minut. Mladíci udeřili hned v úvodu Tomášem Hatinou, ale František Melka o chvíli později po zaváhání obránců vyrovnal. Před závěrem třetiny se prezentoval opět Hatina a nádhernou ranou upravil stav na 1:2. V prostřední fázi se prosadil po individuální akci pouze rokycanský Pfeifer a gólové koření servírovala obě družstva až v koncovce.

Na rozdíl jediné branky chytře snižoval voldušský Přibík. Průběžné skóre 2:4 ovšem zařídil vytáhlý Kroc a domácí lodivod Bron reagoval nasazením ofenzivního žolíka Plundricha. Vyplatilo se mu to, neboť populární rozhodčí za nepopsatelného jásotu fanoušků rozvlnil síť na 3:4. Hosté reagovali pátou trefou v podání Spěváčka a na opačné straně pálil zblízka přesně Hoblík. Borci FK pak zahodili penaltu, zatímco mladíci ji po skončení řádné hrací doby využili!