FC Rokycany – SK Horní Bříza 3:1 (1:1). Začátek vyšel lépe hostům. Po sporném rohovém kopu se hlavou prosadil kapitán Šimice. Rokycanští ale nesložili zbraně. Na 1:1 upravil ve 41. minutě Pavel Aubrecht, a tak se ve druhé půli začínalo vlastně od nuly.

Hned ve třetí minutě druhé části hry se radovali příznivci domácích, když na 2:1 zvýšil Trojanec. Tlak domácích zabrzdilo až vyloučení kapitána Jana Hereita, který v 72. minutě uviděl od sudího Petrželky druhé žluté napomenutí a musel do sprchy.

Hosté se začali osmělovat s vidinou vyrovnání, ale domácí borci hubený náskok udrželi až do poslední minuty zápasu. Do otevřené obrany se dostal Černý a propálil brankáře Šimandla krásnou ranou ze vzdálenosti osmnácti metrů.

Sestava FC Rokycany: Špiroch – Hereit, Černý, Kořínek (81. Ineman), Procházka, Aubrecht (88. Kopečný), Trojanec, Vaščák, Ječmen, Debellis, Vileta (91. Varga).


Příští kolo: v sobotu odpoledne cestují Rokycany do Vejprnic za Slavií. Výkop je v sedmnáct hodin.

Jízda v kolečku byla hodně ošidnou záležitostí Kameňáckého utopence. Poznala to i tahle dvojice, která se koupala bezprostředně po startu.
Šmolík byl na stupních vítězů pětkrát