Pouze jeden bod ze dvou domácích střetnutí vydolovali oba zástupci okresu ve fotbalové 1. A třídě Plzeňského kraje.

TJ Město Zbiroh–Sokol Křimice 1:5 (0:3). Aktuálně poslední celek soutěže zaskočil domácí výborným výkonem. První gól Zbirožští inkasovali hned v 5. minutě, když centr z pravé strany trefil z voleje útočník a nedal Mulačovi šanci. V 11. minutě Mulač spoluhráče podržel a tvrdou střelu vytěsnil na roh. Ve 34. minutě hosté po pěkné kombinační akci zvýšili na rozdíl dvou gólů. Ve 39. minutě běžel hostující hráč sám na Mulače, který však opět dokázal vytěsnit jeho pokus na roh. Ve 41. minutě poprvé došlo k ohrožení křimické svatyně, ale Radova střela skončila vedle tyče. Ve 43. minutě pronikal po levé straně křimický hráč a na hranici pokutového území byl sražen Janem Mulačem, který byl za zákrok vyloučen. V poslední minutě poločasu Zbiroh ve středu hřišti váhal s rozehrávkou a hosté po rychlém průniku do pokutového území zvýšili na 0:3.

Do druhého poločasu tedy domácí nastupovali v deseti lidech a bez bratří Jurinů, které vystřídali Smitka a V. Bystřický. V 52. minutě se pěkně trefil Smitka po narážečce s Lukešem, ale další gól se domácím přidat nepodařilo. Naopak hosté přidali v 62. a 89. další dva góly a skóre zápasu se zastavilo stejně jako v minulém domácím utkání s Chotíkovem na 1:5.

Touto porážkou se dostali Zbirožští na sestupové pozice a po loňské „barážové“ sezóně je umístění velkým rozčarováním. Jak dál? Podaří se týmu bodovat v expřeborových Horažďovicích nebo alespoň doma s Blovicemi, které jsou rovněž na chvostu?
Sestava TJ Město: Petr Mulač, Hruška, R.Jurina, Michal Jaroš, Hoblík, Kohout, Dubček, Jan Jurina, Jan Mulač, Rada , Lukeš. Střídali: Smitka, V. Bystřický a Vetengl.
Slavoj Mýto–VD Luby 2:2 (1:1) – staronový účastník 1. A třídy získal před svými fanoušky jen bod.