TJ Město Zbiroh Sokol Dobřív 2:1 (1:0). V úvodu utkání domácí ohrozili hostujícího brankáře po trestných kopech zkušeného Roberta Fischera. Nejprve v 9. minutě nastřelil ze 30 metrů tyč a ve 12. minutě po centru do pokutového území hlavičkoval nad břevno Marchal. Ve 14. minutě zahrával trestný kop Marchal a zcela osamocený Švarc se nemýlil. Dostal Zbiroh do vedení 1:0. Po půlhodině hry zafungovalo staré známé „nedáš-dostaneš". Nejprve běžel po dlouhém nákopu sám na svatyni Sokola Bystřický, ale jeho pokus skončil v gólmanově náručí. Po rychlém protiútoku zahrávali hosté roh, který se jim podařilo po Bodákově hlavičce zužitkovat ve vyrovnávací branku 1:1. Byl to gól prakticky z prvního ohrožení zbirožské branky. Ve 33. minutě měl po rohovém kopu na kopačce vedoucí gól Rada, ale sám před brankou nedokázal míč správně usměrnit.

Druhý poločas už nevyzněl tak jednoznačně pro domácí tým jako první. Obrovskou příležitost dát vedoucí gól měli hosté v 55. minutě, kdy utíkal hráč sám na gólmana Veselého, ale jeho střela těsně minul pravou tyč.

O výsledku utkání rozhodla 76. minuta, kdy rozehrával trestný kop Ludvík a jeho centr do pokutového území si srazil hostující obránce tělem do vlastní branky 2:1. Dobřív se v závěru snažil o vyrovnání a otevřel více obranu, čehož mohl využít Marchal, ale jeho samostatný průnik gólem neskončil. V příštím kole čeká Zbiroh poslední okresní derby a to v Radnicích. začíná v sobotu ve 13.30 hodin.

Sestava Města Zbiroha: Veselý, Švehla Martin,Švehla Ondřej, Švarc, Smitka, Ludvík, Bystřický, Dubček, Rada, Fischer, Marchal. Střídali Jaroš Stanislav, Lukeš, Simandl a Urx.