Tatran PřimdaFC Rokycany B 0:4 (0:1). Ke druhému utkání sezóny vyrazil nováček na Tachovsko. Soupeř v prvním kole doma prohrál, a tak hosté očekávali, že Tatran bude chtít zaváhání napravit. Pozornou hrou a důsledností v obraně se však našim vyslancům podařilo útočníky včas zastavit a Rokycanští využívali každou příležitost k brejkům! V sedmnácté zachytil rozehrávku Černý. Narazil si míč se Scheinherrem a akci perfektně zakončil kličkou brankáři a gólem do prázdné branky. Od této chvíle byly Rokycany B jednoznačně lepší. „Škoda jen, že nedokážeme slibné příležitosti dovést k brankovému vyjádření," posteskl si trenér Pavel Hudeček.

Začátek druhého poločasu rezervě FC vyšel skvěle. Před pokutovým územím se uvolnil Tobrman a jeho technická střela skončila v levém horním rohu přimdské svatyně. Vedení o dvě branky hosty uklidnilo a hru zcela ovládli. Po hodině hry Rokycany B řešily a zvládly dvě situace naráz. Momentální indispozici Klíra, který musel na několik minut opustit hrací plochu a kromě toho standardní situaci. Obě akce dopadly dobře. Z trestného kopu přidal po chybě domácích Scheinherr třetí gól a Klír po několika minutách mohl pokračovat ve hře. V 70. minutě se po pravé straně rozběhl s míčem Černý, uvolnil se v pokutovém území kličkou protihráči a levačkou trefil přesně na 0:4.

V závěrečných minutách FC přes několik příležitostí další branku nepřidal. Těsně před koncem měl smůlu Vrba. Vystřihl na vápně skvěle nůžky ale trefil pouze břevno.

„Naše vysoká výhra byla zasloužená. Všichni hráči odvedli velmi dobrý výkon a mít větší kvalitu v počáteční fázi útoků, mohlo být skóre výrazně vyšší," konstatoval lodivod FC .

Branky: Černý 2, Tobrman, Scheinherr

Sestava: Wohlmuth (84. Vrba Michal), Jícha, Abrt, Klír, Kořínek, Blecha, Tobrman Černý, Kroc (72. Hlavsa), Scheinherr (65. Vrba Alois), Světlík (65. Procházka).